Crowdfunding Terra Nova geslaagd met 128%!

YES! Ik ben heel blij en dankbaar te kunnen vertellen dat de crowdfunding in samenwerking met Rabobank met 128% is geslaagd!! 
Dit betekent dat de laatste ontwikkelingen van Terra Nova nu in volle vaart van start kunnen. Jullie donaties, tips, meedenken, delen in netwerk en enthousiaste reacties maakten deze intense maand tot een succes!

Dankzij crowdfunders en -sourcers Laura, Sarah, Freek, Arte, Niels, Arie, Anna, Merit, Fow, Leny, Alexandra, Teun, Eke, Theo, René, Bram, Dries, Niels, Rian, Carine, Mira, Koen, Mike, Aniek, Ivanka, Emma, Fam Corsten, Miranda, Flora, Sophie, Sebastiaan, Civil Society Lab, Speleon, Tim, Bart, Bob, Tamar, Willemijn, Marcel, Joost, Job, Nini, Dorinde, Hellie, Mimmi, Nico, Dylan, Vivianne, Jorrit, Laura, Ruud, Illy, Tom, Rosa, Kim, Giacomo, Annelieke, Sarah, Milan, Rinke, Esther, Eva, Pim, Ab, Simi, Loes, Dorianne, Manja, Lennard, Manon, Noreen, Bastiaan, René, 17 anonieme donateurs en met hulp van Dennis, Aike, Leonie, Anne, Lotte, Rosa, Karin, ED (Eindhovens Dagblad), One Percent Club en natuurlijk Rabobank Eindhoven-Veldhoven is deze crowdfunding geslaagd! Namens Terra Nova ontzettend bedankt voor jullie support! Ik ben trots dat er zo veel mensen achter dit initiatief staan en kan niet wachten het project te realiseren.

Een praktische: heb je €20 of meer gedoneerd en wil je graag een bijbehorend gift ontvangen? Neem dan even contact met me op voor je adres of de invulling van je gift. Check aandeelindebuurt.nl/nl/projects/terra-nova.

Ik hou jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen die Terra Nova dankzij deze bijdrages kan doormaken. Zoals het ontwerpen van productieproof materiaal, het testen van prototypes met kinderen, de docentenhandleiding en het onderzoeken van een versie voor voortgezet onderwijs. De ontwikkelingen kan je volgen via deze Facebookpagina en de nieuwsbrief (inschrijven kan hier).

Tot slot - gisteren weer zulke leuke workshops gehad met kinderen, ik kan met een gerust hart melden: ik ben hier voorlopig nog niet klaar mee. Terra Nova gaat de wereld in!


Groeten,
een heel, heel blije Lisa