19 juni Terra Nova kinderworkshops bij FabCity Campus Amsterdam - inschrijving geopend

Terra Nova is in verschillende stadia getest met kinderen, zodat dit spel niet alleen voldoet aan de schoolse voorwaarden, maar vooral ook aan de voorwaarden van kinderen: wat prikkelt hen? Wat maakt dat ze zich helemaal kunnen verliezen in leren?

Daarom verzorg ik in de laatste ontwikkelfase van Terra Nova opnieuw co-creatie workshops met kinderen. Eerst spelen we samen de huidige versie van het spel, daarna mogen kinderen kritisch meedenken over het spelverloop en zelf nieuwe onderdelen bedenken.

Er zijn beperkte plekken beschikbaar! Inschrijven via info@lisahu.nl

Meer informatie via de site van EuropeByPeoplehttp://europebypeople.nl/programme/maak-je-eigen-minimaatschappij-2

Over EuropeByPeople en de Fabcity Campus:

Ter ere van het Europese voorzitterschap is het culturele programma Europe by People in het leven geroepen. Als onderdeel daarvan vind je op de Kop van het Java in Amsterdam de Fabcity Campus. Op deze campus zijn ± 50 innovatieve paviljoens, installaties en prototypes gebouwd die oplossingen onderzoeken en presenteren voor de hedendaagse, stedelijke vraagstukken.